Even voorstellen

Mijn naam is Inge de Graaf, fysiotherapeute. Ik heb jarenlang gewerkt in verschillende fysiotherapie praktijken met een divers patiëntenaanbod, zoals ouderen, sportblessures, kinderen.
Ik vind het leuk om met kinderen te werken en heb daarom de MRT- opleiding in Den Haag gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik basisscholieren begeleid met verschillende problemen: voor de grove motoriek, met schrijfproblemen (fijne motoriek) en met gedragsproblemen (sociaal-emotioneel).
Daarna besloot ik me volledig te richten op mijn eigen MRT praktijk. Kinderen zijn puur, eerlijk en spontaan in hun reacties. Ik vind het een uitdaging om ze gemotiveerd te houden en te zorgen dat ze het leuk vinden bij me, terwijl ze toch hard werken! Uiteindelijk is het doel dat kinderen zich prettiger voelen, beter in hun vel zitten, meer zelfvertrouwen hebben en minder moeite hebben met hetgeen waarmee ze binnen kwamen.
Dat ik een fysiotherapie achtergrond heb ervaar ik als een voordeel. Als fysiotherapeute weet ik als geen ander hoe een lichaam in elkaar zit en daarmee ook hoe ik dat lichaam kan ‘uitdagen’!